Stichting Parelloop organiseert een aantal activiteiten, die alle in het teken staan van hardlopen en gezond bewegen. Deze activiteiten worden georganiseerd door een grote groep vrijwilligers en in nauwe samenwerking met Provincie Limburg, Gemeente Brunssum en atletiekverenigingen in Parkstad Limburg.

 

Parelloop Running Project

Stichting Parelloop heeft een eigen hardloopprogramma voor beginnende en gevorderde lopers, het zgn. Parelloop Running Project. Jaarlijks nemen hieraan ca. 300 personen deel. De deelnemers ontvangen naast de 20 gezamenlijke trainingen ook hun startnummer voor de Parelloop alsmede een aantal faciliteiten en kortingsmogelijkheden.

 

Parelloop Brunssum

Het meest bekende evenement dat door de Stichting wordt georganiseerd is de Parelloop Brunssum, die op 2 april 2017 voor de 29e keer plaatsvindt.

 

EMMA Safety Footwear Parklopen Brunssum

Naast de Parelloop organiseert de Stichting ook de EMMA Safety Footwear Parklopen Brunssum, een drietal recreatielopen in het Emmapark, het Schutterspark en het Vijverpark in Brunssum.

 

Trainingslopen Road 2 Rotterdam

In nauwe samenwerking met de Marathon Rotterdam worden in het voorjaar een viertal trainingslopen georganiseerd voor hardlopers die in voorbereiding zijn op de Marathon Rotterdam (of een andere voorjaarsmarathon).

 

Adelanteloop Hoensbroek

Op 9 juni 2017 vindt de vierde Adelanteloop plaats. Deze loop, ook georganiseerd door Stichting Parelloop, is hard op weg om net als zijn voorganger – de SRL-loop – de gezelligste vrijdagavond zomerloop van Limburg te worden.

 

 Start to Run

Tot slot mag niet onvermeld blijven dat de Stichting participeert in de landelijke Start to Run trainings-sessies voor beginnende lopers. Deze programma’s starten in maart en september.

 

 

Contact opnemen

Stichting Parelloop
Telefoon: 06 – 404 68 707
E-mail: info@parelloop.nl

 Algemene Voorwaarden

#Parelloop Tweets

No tweets found.

Social Media

Facebook    Twitter

Aanmelden nieuwsbrief