De PARELLOOP BUSINESSRUN, zondag 15 maart 2020 (5 en 10 km) is een apart wedstrijdonderdeel van de Parelloop in Brunssum.

Wij hopen dat dit jaar opnieuw  een groot aantal teams van bedrijven, organisaties en verenigingen de weg naar Brunssum weet te vinden om deel te nemen aan de Parelloop Businessrun. Wij nodigen nieuwe bedrijven/organisaties, naast de die van voorgaande jaren, van harte uit om mee te doen aan dit hardloopfestijn.

Kom op, doe mee en maak er samen met je collega’s een gezellige dag van.

 

Wedstrijdinformatie Parelloop Business Run

starttijd 5 km business run: 11.05 uur / starttijd 10 km businessrun: 13.00 uur

startplaats: nabij het oude gemeentehuis Brunssum (Lindeplein)

finishplaats: Lindeplein Brunssum

inschrijfgeld 5 km business run:
€ 200,-- per team van maximaal 8 personen
€ 180,-- voor elk tweede en volgende team van maximaal 8 personen
€ 100,-- per team van maximaal 4 personen.

inschrijfgeld 10 km business run:
€ 225,-- per team van maximaal 8 personen
€ 200,-- voor elk tweede en volgende team van maximaal 8 personen
€ 110,-- per team van maximaal 4 personen.

Bedragen zijn exclusief 9% BTW. 

Herinnering Parelloop singlet:
Iedereen heeft al voldoende T-shirts, daarom bieden wij de deelnemers aan de businessrun originele Parelloop-hardloopsinglets aan, in dames en herenuitvoering.
Kijk op de website voor de juiste maatvoering; de kosten bedragen € 12,00 excl. BTW.
Wij bieden de businessrun-contactpersoon een gratis Parelloop-hardloopsinglet aan.

Ontvangst en parkeren

De ontvangstruimte voor de businessrun is gesitueerd in de Brikke Oave aan het Lindeplein 7-8 (1e verdieping) te Brunssum. Daar is geen kleed- en douchegelegenheid aanwezig. Hiervoor kan men terecht in Zwembad De Bronspot, gelegen aan het Koutenveld. Parkeren kan op het Koutenveld te Brunssum. 

Businessrun pakket

Het Business Run pakket voor teams en deelnemers aan zowel 5 km als 10 km businessrun

Elke team ontvangt:

 • een ontvangst in de businessrun ontmoetingsruimte met koffie/thee en vlaai voor alle deelnemers;
 • 2 toegangskaarten voor de VIP-bijeenkomst voor sponsoren en relaties in de Brikke Oave; u kunt hier op de wedstrijddag vanaf 09.30 tot 13.00 u. terecht voor een drankje en een hapje en voor een prachtig zicht op doorkomst en finish van de wedstrijd; teams van max. 4 personen ontvangen 1 toegangskaart;
 • een teamfoto op A4-formaat;
 • vermelding bedrijfsnaam op de website van de Parelloop.

Daarnaast ontvangt elke deelnemer:

 • een persoonlijk startnummer inclusief My Laps Bibtag voor de tijdregistratie;
 • consumptiebonnen voor koffie/thee en Limburgse vlaai;
 • een consumptiebon voor een drankje in het paviljoen op het finishplein;
 • een digitale teamfoto;
 • gratis deelname aan de Parklopen Brunssum (Emmaparkloop 7 december 2019, Schuttersparkloop 11 januari 2020 en Vijverparkloop 29 februari 2020);
 • deelname aan wekelijkse trainingen in het Emmapark in Brunssum of het Adelanteterrein in Hoensbroek tegen gereduceerde prijs;
 • gratis deelname aan oefenlopen op het wedstrijdparcours van de Parelloop op 2 februari 2020 en 1 maart 2020.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

PR-mogelijkheden

Wilt u een spandoek met uw bedrijfslogo langs het parcours laten plaatsen? Wij laten een spandoek maken met uw logo of tekst erop; kosten € 40,-. 
Als u al eerder een of meerdere spandoeken heeft besteld, kunnen deze voor € 15,- opnieuw een plaats langs het parcours krijgen.

Bedragen zijn exclusief 21% BTW. 

 

Klassement en prijzen

De Business Run 5 km en 10 km hebben een eigen individueel en teamklassement. Bepalend voor het teamklassement zijn de eindtijden van de eerste drie heren én de eerste twee dames van een team.

Met de optelsom van eerder genoemde eindtijden en daarboven nog een bonus voor de overige finishers van het team wordt de plaats in het klassement bepaald. Als twee teams gelijk eindigen dan is het team met de snelste looptijd de winnaar. Er worden zowel individuele als teamprijzen uitgereikt. Tevens wordt een prijs toegekend aan het bedrijf met de meeste deelnemers.

 

Inschrijven

In verband met tijdige bestelling van spandoeken, singlets, vermelding van de voornaam op de startnummers en voor opname van uw bedrijfsnaam of logo in de Parelloop Special sluit de inschrijving op 1 maart 2020.

Voor inschrijving s.v.p. gebruik maken van het inschrijfformulier Businessrun. Tevens uw logo in EPS of AI (kleur) meezenden.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het secretariaat  06 – 18172138.

De Parelloop wordt mede mogelijk gemaakt door

LogoHendrik.pngprovincie-limburg.pngiba.pngmovare.pngtopsport-limburg.pngSARL.pngenline-internet-solutions.pnggemeente_brunssum.jpgloperscompany.pnga3logotekst.pnggo-for-gold.pnglogo-mgl-1.pngwatersley1.pngrabobank.pngogenlust.pngemma-safety-footwear.pngLogoHendrik.pngprovincie-limburg.pngiba.pngmovare.pngtopsport-limburg.pngSARL.pngenline-internet-solutions.pnggemeente_brunssum.jpgloperscompany.pnga3logotekst.pnggo-for-gold.pnglogo-mgl-1.pngwatersley1.pngrabobank.pngogenlust.pngemma-safety-footwear.png

Contact opnemen

Stichting Parelloop
E-mail: info@parelloop.nl

 Algemene Voorwaarden

#Parelloop Tweets

Social Media

Facebook    Twitter

Aanmelden nieuwsbrief