De PARELLOOP BUSINESSRUN, zondag 18 maart 2018 (5 en 10 km) is een apart wedstrijdonderdeel van de Parelloop in Brunssum.

Wij hopen dat dit jaar opnieuw  een groot aantal teams van bedrijven, organisaties en verenigingen de weg naar Brunssum weet te vinden om deel te nemen aan de Parelloop Businessrun. Wij nodigen nieuwe deelnemers, naast de deelnemers van voorgaande jaren, van harte uit om mee te doen aan dit hardloopfestijn.

Kom op, doe mee en maak er samen met je collega’s een gezellige dag van.

 

Wedstrijdinformatie Parelloop Business Run

starttijd 5 km business run: 11.05 uur / starttijd 10 km businessrun: 13.00 uur

startplaats: Lindeplein Brunssum

finishplaats: Lindeplein Brunssum

inschrijfgeld 5 km business run:
€ 225,-- per team van maximaal 10 personen
€ 200,-- voor elk tweede en volgende team van maximaal 10 personen
€ 150,-- per team van maximaal 5 personen.

inschrijfgeld 10 km business run:
€ 225,-- per team van maximaal 8 personen
€ 200,-- voor elk tweede en volgende team van maximaal 8 personen
€ 120,-- per team van maximaal 4 personen.

Bedragen zijn exclusief 6% BTW. 

 

Ontvangst en parkeren

 De ontvangstruimte voor de businessrun is gesitueerd in de Brikke Oave aan het Lindeplein 7-8 te Brunssum. Daar is geen kleed- en douchegelegenheid aanwezig. Hiervoor kan men terecht in Zwembad De Bronspot, gelegen aan het Koutenveld.  

Businessrun pakket

Het Business Run pakket voor teams en deelnemers aan zowel 5 km als 10 km businessrun

Elke team ontvangt:

 • toegang voor alle teamleden tot de businessrun ontmoetingsruimte op de 1e verdieping van de Brikke Oave; hier ontvangt u de startnummers, bestelde T-shirts, koffie/thee en vlaai.
 • twee toegangskaarten voor de bijeenkomst voor sponsoren en relaties op in de Brikke Oave; u kunt hier op de wedstrijddag vanaf 09.30 tot 13.00 u. terecht voor een drankje en een hapje en voor een prachtig zicht op doorkomst en finish van de wedstrijd;
 • een teamfoto op A4-formaat;
 • vermelding van de naam van uw bedrijf/organisatie op de website van de Parelloop;
 • vermelding van de naam van uw bedrijf/organisatie met uw bedrijfslogo in de Parelloop Special 2017 die regionaal verspreid wordt.

Daarnaast ontvangt elke deelnemer:

 • een persoonlijk startnummer inclusief My Laps Bibtag voor de tijdregistratie (deze chip hoeft niet geretourneerd);
 • een consumptiebon voor een kop koffie/thee en een stuk Limburgse vlaai;
 • een consumptiebon voor een drankje in het paviljoen op het finishplein;
 • een teamfoto op A5-formaat;
 • gratis deelname aan de Parklopen Brunssum (Emmaparkloop 9 december 2017, Schuttersparkloop 20 januari 2018 en Vijverparkloop 24 februari 2018);
 • gereduceerde deelname aan wekelijkse trainingen in het Emmapark in Brunssum;
 • gratis deelname aan oefenlopen op het wedstrijdparcours van de Parelloop op 14 januari, 4 februairi en 18 maart 2017.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

PR-mogelijkheden

Tegen een vergoeding van € 30 (excl. BTW) per stuk ontvangt u een spandoek met uw bedrijfslogo. Dit spandoek zal tijdens de wedstrijd langs het parcours worden geplaatst.

Als u vorig jaar al een of meerdere spandoeken heeft laten maken, dan kunnen wij deze tegen een vergoeding van € 15 (excl. BTW) opnieuw een plaats langs het parcours geven.

 

Klassement en prijzen

Zowel de Business Run 5 km als 10 km hebben een eigen klassement en aparte prijzen.

Bepalend voor het klassement van de 5 km business run zijn de eindtijden van de eerste drie heren én de eerste twee dames van een team. Bepalend voor het klassement op de 10 km business run zijn de eindtijden van de eerste drie heren én de eerste dame van een team.

Met de optelsom van eerder genoemde eindtijden en daarboven nog een bonus voor de overige finishers van het team wordt de plaats in het klassement bepaald. Als twee teams gelijk eindigen dan is het team met de beste looptijd de winnaar. Er worden zowel individuele als teamprijzen uitgereikt. Tevens wordt een prijs toegekend aan het bedrijf/organisatie met de meeste deelnemers.

 

Inschrijven

Alleen vooraf ingeschreven businessteams kunnen deelnemen aan de Parelloop Business Run.
Voor inschrijving s.v.p. gebruik maken van het inschrijfformulier Businessrun.

Inschrijftermijn sluit op ?.
Uw T-shirt bestelling sluit op ?.
Voor opname in de Parelloop-special editie dient uw inschrijving vóór ? in ons bezit te zijn, vergezeld van uw logo in JPG, PDF of EPS.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het secretariaat  06 – 18172138.

De Parelloop wordt mede mogelijk gemaakt door

topsport-limburg.pngemma-safety-footwear.pnggemeente-brunssum.pngrabobank.pngpowerbar.pnggo-for-gold.pngprovincie-limburg.pngmovare.pngLogoHendrik.pngLVO.pngloperscompany.pngenline-internet-solutions.pngiruntobefit.pngGamma_Karwei_brunssum_landgraaf.pngtopsport-limburg.pngemma-safety-footwear.pnggemeente-brunssum.pngrabobank.pngpowerbar.pnggo-for-gold.pngprovincie-limburg.pngmovare.pngLogoHendrik.pngLVO.pngloperscompany.pngenline-internet-solutions.pngiruntobefit.pngGamma_Karwei_brunssum_landgraaf.png

Contact opnemen

Stichting Parelloop
Telefoon: 06 – 404 68 707
E-mail: info@parelloop.nl

 Algemene Voorwaarden

#Parelloop Tweets

No tweets found.

Social Media

Facebook    Twitter

Aanmelden nieuwsbrief