De Parelloop TOP RUN staat bekend als een heel snelle wedstrijd waarin het zelfs mogelijk is gebleken dat topatleten een wereldrecord op de 10 km kunnen lopen. In de Parelloop van 2009 werd dat voor de laatste keer gedaan door de Keniaan Micah Kogo in een tijd van 27.01 min.

 

Nederlands record

Tijdens de 25e Parelloop werd het Nederlands Record op 10 km verbroken. Abdi Nageeye finishte in een tijd van 28.09 min. en mag zich daarom sinds 7 april 2013 de nieuwe nationaal recordhouder noemen.

 

Deelnemen

Deelname aan de Parelloop TOP RUN is alleen mogelijk op basis van een invitatie van de organisatie. Om voor een invitatie in aanmerking te voldoen moet aan bepaalde limiettijden worden voldaan. Zie schema van limieten en prijzen voor deelnemers aan de Parelloop Top Run.

 

Neem voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Voorlopige startlijst Top Run

In de week voorafgaand aan de wedstrijd kunt u de voorlopige startlijst downloaden via deze link: startlijst Top Run

De Parelloop wordt mede mogelijk gemaakt door

go-for-gold.pnggemeente_brunssum.jpgwatersley1.pnga3logotekst.pngrabobank.pngogenlust.pngprovincie-limburg.pngiba.pngSARL.pngmovare.pngLogoHendrik.pngemma-safety-footwear.pnglogo-mgl-1.pngloperscompany.pngenline-internet-solutions.pngtopsport-limburg.pnggo-for-gold.pnggemeente_brunssum.jpgwatersley1.pnga3logotekst.pngrabobank.pngogenlust.pngprovincie-limburg.pngiba.pngSARL.pngmovare.pngLogoHendrik.pngemma-safety-footwear.pnglogo-mgl-1.pngloperscompany.pngenline-internet-solutions.pngtopsport-limburg.png

Contact opnemen

Stichting Parelloop
E-mail: info@parelloop.nl

 Algemene Voorwaarden

#Parelloop Tweets

Social Media

Facebook    Twitter

Aanmelden nieuwsbrief