Dit berichtje is bestemd voor iedereen die de Parelloop Brunssum een warm hart toedraagt (en lid of klant is van de Rabobank Parkstad).

 

De Stichting Parelloop Brunssum organiseert al vele jaren een sportief hardloopevenement waaraan naast internationale topatleten ook veel deelnemers uit de regio Parkstad deelnemen. Elk jaar opnieuw proberen wij er een echt hardloopfestijn voor het hele gezin van te maken. Daarnaast organiseren wij ook een project voor beginnende (en gevorderde) hardlopers en een aantal kleinere hardloopevenementen waaronder de Parklopen in Brunssum  en de Adelanteloop in Hoensbroek.

Om al deze activiteiten betaalbaar te kunnen blijven organiseren hebben wij jouw stem en die van jouw familie en vrienden nodig, want elke stem is geld waard.

De Rabobank Parkstad Limburg stelt € 150.000,00 beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Door je stem uit te brengen bepaal jij mee waar deze bijdrage naartoe gaat.

Vorige week heb je van de Rabobank een stemcode ontvangen waarmee je t/m 25 mei kunt stemmen.

 

Je kunt stemmen via www.mijnbankenik.nl/parkstadlimburg

Stemadvies: Parelloop Brunssum J

En vergeet niet om ook je familie en vrienden te vragen op de Parelloop te stemmen!

 

Mogen wij rekenen op jouw stem?

 

 

Sportieve groet,

 

namens Bestuur Parelloop Brunssum

 

 

 

Antoinette Stöcker

 

 

PS:

·         delen op facebook!

·         als je geen stemcode ontvangen hebt bel dan vóór 25 mei met de Rabobank via 045-5334000.

De Parelloop wordt mede mogelijk gemaakt door

Gamma_Karwei_brunssum_landgraaf.pngprovincie-limburg.pngloperscompany.pngemma-safety-footwear.pngiruntobefit.pngenline-internet-solutions.pngtopsport-limburg.pngmovare.pnglogo-mgl-1.pngrabobank.pngpowerbar.pnggemeente-brunssum.pngLogoHendrik.pngLVO.pnggo-for-gold.pngGamma_Karwei_brunssum_landgraaf.pngprovincie-limburg.pngloperscompany.pngemma-safety-footwear.pngiruntobefit.pngenline-internet-solutions.pngtopsport-limburg.pngmovare.pnglogo-mgl-1.pngrabobank.pngpowerbar.pnggemeente-brunssum.pngLogoHendrik.pngLVO.pnggo-for-gold.png

Contact opnemen

Stichting Parelloop
E-mail: info@parelloop.nl

 Algemene Voorwaarden

#Parelloop Tweets

No tweets found.

Social Media

Facebook    Twitter

Aanmelden nieuwsbrief