Op 25 mei jl. vond bij AVON in Heerlen voor de 4e keer het Scholieren Atletiektoernooi Parkstad plaats voor leerlingen van groep 7/8 en de brugklas.

De organisatie is in handen van de Parkstadse Atletiekverenigingen en de Parelloop Brunssum, daarbij ondersteund door de deelnemende gemeenten en scholen.

Het was weer een leuke en sportieve dag, met een goed wedstrijdverloop en mooie prestaties. De kinderen hebben weer genoten en zich van hun beste kant laten zien en velen zijn met een beker of medaille naar huis gegaan.

Foto’s van dit sportieve evenement zijn te vinden op de Facebookpagina van de Parelloop.

Na de zomer starten de voorbereidingen voor SAP 2017, de 1e lustrumeditie. Deze vindt plaats op woensdag 17 mei 2017 bij Achilles-Top in Kerkrade.

De Parelloop wordt mede mogelijk gemaakt door

enline-internet-solutions.pngiruntobefit.pnggo-for-gold.pngrabobank.pnglogo-mgl-1.pngmovare.pngloperscompany.pngemma-safety-footwear.pngpowerbar.pngprovincie-limburg.pngLVO.pngGamma_Karwei_brunssum_landgraaf.pnggemeente-brunssum.pngtopsport-limburg.pngLogoHendrik.pngenline-internet-solutions.pngiruntobefit.pnggo-for-gold.pngrabobank.pnglogo-mgl-1.pngmovare.pngloperscompany.pngemma-safety-footwear.pngpowerbar.pngprovincie-limburg.pngLVO.pngGamma_Karwei_brunssum_landgraaf.pnggemeente-brunssum.pngtopsport-limburg.pngLogoHendrik.png

Contact opnemen

Stichting Parelloop
E-mail: info@parelloop.nl

 Algemene Voorwaarden

#Parelloop Tweets

No tweets found.

Social Media

Facebook    Twitter

Aanmelden nieuwsbrief