KIWANIS BRUNSSUM supporter van de Movare Jeugdlopen

 

 

Kiwanis Brunnsum is een serviceclub van 30 vrienden uit verschillende beroepsgroepen, die zich ten doel stellen, activiteiten te plegen door middel van gelden bijeen te brengen en deze te spenderen aan goede doelen. In het bijzonder voor de kinderen. Onder het motto: “Serving the children of the world”.
De afgelopen jaren zijn diverse fundraising activiteiten ontplooid, zowel lokaal maar ook over de landsgrenzen heen, waarbij steeds het kind centraal stond. Zo heeft Kiwanis Brunssum een positieve bijdrage geleverd aan het ontspanningsplein in het Vijverpark, scouting 'de Landgraaf' Langeberg/Brunssum ondersteund na de brand in 2015. Ook de stichting Lob'Star, die zich inzet voor kinderen met kanker, wordt door Kiwanis Brunssum warm omarmt!

De Parelloop Brunssum staat sinds jaren eveneens hoog op het fundraising activiteiten plan. Kon men in het verleden via de individuele leden rekenen op steun, dit jaar is men vanuit de service club gedachte nadrukkelijk betrokken, ook weer bij de kinderen. De Kiwanis Movare Jeugdlopen zijn een mooi voorbeeld van deze samenwerking.

 

De Parelloop wordt mede mogelijk gemaakt door

powerbar.pngLVO.pngloperscompany.pnggo-for-gold.pngtopsport-limburg.pngprovincie-limburg.pngenline-internet-solutions.pngiruntobefit.pnglogo-mgl-1.pngLogoHendrik.pngrabobank.pngmovare.pngGamma_Karwei_brunssum_landgraaf.pnggemeente-brunssum.pngemma-safety-footwear.pngpowerbar.pngLVO.pngloperscompany.pnggo-for-gold.pngtopsport-limburg.pngprovincie-limburg.pngenline-internet-solutions.pngiruntobefit.pnglogo-mgl-1.pngLogoHendrik.pngrabobank.pngmovare.pngGamma_Karwei_brunssum_landgraaf.pnggemeente-brunssum.pngemma-safety-footwear.png

Contact opnemen

Stichting Parelloop
E-mail: info@parelloop.nl

 Algemene Voorwaarden

#Parelloop Tweets

No tweets found.

Social Media

Facebook    Twitter

Aanmelden nieuwsbrief