De Stichting Vrienden van de Parelloop is in 1999 opgericht om Limburgse sfeer en gezelligheid in en om de Parelloop te brengen en tevens om basisscholieren te stimuleren aan de kids runs deel te nemen.

Van de donaties van de Vrienden worden Zaate Hermeniekes aangetrokken en de laatste jaren zijn ook DJ’s aan het programma toegevoegd.

Verder zorgen ‘de Vrienden’ ervoor dat er op de wedstrijddag voor de kinderen een groot speelpark met glijbanen, draaimolen, springkussen, klimwand, etc. beschikbaar is.

Iedereen kan Vriend worden door voor tenminste € 175,- een sponsorpakket te kopen. Hiervoor krijgt u onder andere de volgende faciliteiten:

- het logo van uw bedrijf wordt op een groot spandoek in kleur geprint en langs de route op de dranghekken geplaatst;
- op de wedstrijddag krijgt u een VIP behandeling; u bent welkom op het plein; u kunt de wedstrijd vanaf de eerste rang zien, met een hapje en een drankje;
- tijdens de wedstrijd wordt de naam van uw bedrijf omgeroepen door de speaker en de hele wedstrijd wordt gefilmd, zodat ook uw bedrijf in beeld komt;
- uw bedrijf wordt als Vriend van de Parelloop vermeld in de Parelloop krant en op de website www.parelloop.nl ;
- u wordt uitgenodigd voor een businessmeeting waar u kunt kennis maken met de overige vrienden;
verder ontvangt u als Vriend twee gratis startnummers (inschrijving dient via www.inschrijven.nl en twee wedstrijd t-shirts (L-M).

Voor meer informatie over de Vrienden of om lid te worden kan men zich wenden tot de secretaris, Antoinette Drieman; e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VRIENDEN VAN DE PARELLOOP

In 2015 is het bestuur van de Vrienden versterkt met een nieuwe voorzitter en enkele nieuwe bestuursleden. Dankzij hun steun en die van alle Vrienden van de Parelloop wordt deze Parelloop ook weer een groot feest. Er is weer van alles te doen. Voor de grote en kleine jeugd staan op het finishplein een carroussel, springkussen en klimwand geregeld.
En de volwassenen kunnen zich ondertussen vermaken in het feestpaviljoen waar zij terecht kunnen voor een hapje en een drankje.

Langs het parcours staan diverse Zaate Hermeniekes en ook enkele DJ’s. Zij zorgen voor een gezellige sfeer en maken het afzien voor de lopers aangenamer.

 

BESTUUR VRIENDEN PARELLOOP

- Evelien Roeleven, voorzitter
Antoinette Drieman, secretaris
Cecile Claessens, penningmeester
Annelies Keulers
Jo Geurten
Harry Zuidervaart

 

VRIENDEN PARELLOOP 2016

Administratie & Advieskantoor Lammertsma
Afvalzorg Grondstromen Limburg
Assurantiekantoor de Ruyter
Autoschade Frans Beckers BV / I Clean
Bakkerij Smeets
Centrum voor Fysiotherapie & Medische Fitness Meerssen
Drukkerij Hamers
Eriks Gasket Technology
Fit en Move
Fysio Stofberg
Fysiotherapie Kees Franssen
Hema
Het Smulhuis
HLB Van Daal en Partners
Ijssalon Oberije
Kinderopvang Humanitas
Lens Online / Pieter Watervoort Optiek
LVO Parkstad
Mediagroep Limburg BV
Meeus Assurantien
Melja Uitzendgroep b.v.
Notaris Zuidervaart
RD4
Restaurant Dalmacija
Tandprotheticus Dalm
- They Lückers
Van Oppen | Pelzer | Simons Assurantie & Financieringen
Vlechtersbedrijf Akkoord
VOF Edenpark
Wilma Running
Winkelcentrum de Parel
Wolters Electra

 

Wilt u ook Vriend van de Parelloop worden?

Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan komt het verder helemaal goed!

De Stichting Parelloop wordt ondersteund door

LogoHendrik.pngenline-internet-solutions.pngemma-safety-footwear.pnggemeente-brunssum.pngtopsport-limburg.pngprovincie-limburg.pngGamma_Karwei_brunssum_landgraaf.pngLVO.pngmovare.pngloperscompany.pngiruntobefit.pngpowerbar.pnggo-for-gold.pngrabobank.pngLogoHendrik.pngenline-internet-solutions.pngemma-safety-footwear.pnggemeente-brunssum.pngtopsport-limburg.pngprovincie-limburg.pngGamma_Karwei_brunssum_landgraaf.pngLVO.pngmovare.pngloperscompany.pngiruntobefit.pngpowerbar.pnggo-for-gold.pngrabobank.png

Contact opnemen

Stichting Parelloop
Telefoon: 06 – 404 68 707
E-mail: info@parelloop.nl

 Algemene Voorwaarden

#Parelloop Tweets

No tweets found.

Social Media

Facebook    Twitter

Aanmelden nieuwsbrief