DEELNEMEN

PARELLOOP RUN

Het snelle parcours van de Parelloop brengt je door het gezellige centrum van Brunssum. Het parcours is lichtglooiend en de loopafstanden bedragen 5 km en 10 km.
Voor kinderen is er de Kids Run met afstanden van 500 m en 1 km. Voor ieder wat wils. Dus kom, doe ook mee!

WIST JE DAT… DE PARELLOOP RUN BEKEND STAAT OM:

INTERNATIONALE TOP RUN

 

Menig hardloper heeft tijdens de Parelloop een beste tijd ooit neergezet en er zijn zelfs wereldrecords neergezet! Dit zorgt ervoor dat er jaarlijks van overal ter wereld veel belangstelling voor de deelname aan de Parelloop is.

DE PAREL VAN BRUNSSUM

 

De Parelloop is er niet alleen voor nationale en internationale talent- en topatleten. Integendeel, vanaf het begin wordt de Parelloop gedragen door enthousiaste Brunssummers zelf. Ze zijn deelnemer, vrijwilliger in de organisatie, sponsor of toeschouwer.

TOP EVENT VAN LIMBURG

 

De Parelloop Brunssum is aangemerkt als één van de zes Limburgse Top (Sport) Events. Een predicaat dat door de Parelloop met heel veel trots wordt gedragen en waarvoor zij haar best zal doen dit voor de komende jaren te behouden.

TOP NEDERLANDSE WEGWEDSTRIJD

 

De Parelloop behoort al geruime tijd tot de top van de Nederlandse wegwedstrijden. Al diverse keren werden er Nederlandse records en wereldrecords op de 5 km en 10 km gelopen. Bekijk hier de historie met alle hoogtepunten.