Kijk voor foto's en uitslagen van de zeer geslaagde 7e Adelanteloop in Hoensbroek op:

Foto's

Uitslag

 

Dit jaar zal van iedereen die finisht tijdens de 30e Parelloop op 18 maart 2018 een finish foto gemaakt worden. De finisher zal deze foto kunnen downloaden via de Parelloop app.
Heb jij deze al geïnstalleerd?

Op zaterdag 4 november 2017, gaat voor de 15e keer het Parelloop Running Project van start! Dan start een compleet programma voor beginnende (en ook jeugd en gevorderde) hardlopers ter voorbereiding op de 30e Parelloop op 18 maart 2018.

Zie voor meer informatie: http://www.parelloop.nl/parellooprunners/index.html
Of schrijf rechtsreeks in via een van de volgende buttons:

 

 

 

De inschrijving voor de 30e Parelloop Brunssum op 18 maart 2018 is geopend.

 

Via onderstaande button kunt u inschrijven voor:

 • 5 km en 10 km (individueel voor recreanten)
 • 2,5 km voor jeugd vanaf 12 jaar
 • 1 km voor groep 5 t/m 8
 • 0,5 km voor groep 1 t/m 4

 

Voor inschrijving voor de Businessrun, Top- of Talentrun zie informatie op deze website of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Loop jij ook mee tijdens de Vijverparkloop op 24 februari? Schrijf je dan nu in!

 

START TO RUN

Duizenden beginners zijn je al voorgegaan bij de ParelloopRunners van Stichting Parelloop. Bij ons kun je altijd (hard-)lopen op je eigen niveau, of je een beginner bent of al meer gevorderd. In onze loopgroepen train je altijd met professionele en enthousiaste trainers, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter, én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

PROEFTRAININGEN

Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Of ben je onzeker of je het wel aan kunt? Kom sfeer proeven bij onze proeftraining op zaterdag 2 september om 09.00 op de parkeerplaats van Gamma, Pijler 38. Maak kennis met je trainer en je toekomstige loopmaatjes. Aanmelden hoeft niet. Kom in sportkleding want we gaan natuurlijk ook lekker actief doen!

Emmapark (Parkeerplek Gamma) op 2-09-2017 om 09:00
 
En oh ja: iedereen kan het! Twijfel je nog of het iets voor jou is? Doe mee met de proeftraining
 
 
Op 9 september beginnen we met de trainingen voor Start to Run.
 
WAT IS YAKULT START TO RUN?

Yakult Start to Run maakt van jou in zeven weken een hardloper! Met deze hardloopcursus van de Atletiekunie leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap.
 
EN WAT LEVERT YAKULT START TO RUN JOU OP? NA 7 WEKEN:
 • loop jij 25 minuten aaneengesloten
 • ken je jouw tempo
 • heb je de juiste loophouding en techniek
 • ben je fitter en gezonder
 • ben je (nog) beter op gewicht
 • heb je loopmaatjes
 • kun je alleen verder (maar dat kan dus ook samen!)
 • ... ben je trots op jezelf

De Parelloop wordt mede mogelijk gemaakt door

loperscompany.pngemma-safety-footwear.pngtopsport-limburg.pnggemeente-brunssum.pngenline-internet-solutions.pngprovincie-limburg.pngpowerbar.pngLogoHendrik.pngrabobank.pnglogo-mgl-1.pngiruntobefit.pnggo-for-gold.pngGamma_Karwei_brunssum_landgraaf.pngmovare.pngLVO.pngloperscompany.pngemma-safety-footwear.pngtopsport-limburg.pnggemeente-brunssum.pngenline-internet-solutions.pngprovincie-limburg.pngpowerbar.pngLogoHendrik.pngrabobank.pnglogo-mgl-1.pngiruntobefit.pnggo-for-gold.pngGamma_Karwei_brunssum_landgraaf.pngmovare.pngLVO.png

Contact opnemen

Stichting Parelloop
Telefoon: 06 – 404 68 707
E-mail: info@parelloop.nl

 Algemene Voorwaarden

#Parelloop Tweets

No tweets found.

Social Media

Facebook    Twitter

Aanmelden nieuwsbrief