Op 23 januari 1989 is Stichting Parelloop opgericht. Conform de statuten stelt de stichting zich ten doel het (doen) bevorderen van de atletiek, in het bijzonder met betrekking tot hardloopevenementen op een stratenparcours.

In de beginjaren lag de focus op de organisatie van de jaarlijks terugkerende Parelloop Brunssum. Later zijn de activiteiten uitgebreid met het Parelloop Running Project voor beginnende hardlopers en de Brunssumse Parklopen. De Parklopen zijn drie wedstrijden in voorbereiding op de Parelloop, in de mooie Brunssumse parken (Emmapark, Schutterspark en Vijverpark).

Vanaf 2012 organiseert Stichting Parelloop ook de Adelanteloop in Hoensbroek. Een gezellige zomeravondloop op het terrein van Adelante Zorggroep in Hoensbroek.

De Stichting Parelloop wordt ondersteund door

topsport-limburg.pngenline-internet-solutions.pngiruntobefit.pnga3logotekst.pngrabobank.pnglogo-mgl-1.pngwatersley1.pngemma-safety-footwear.pngiba.pngloperscompany.pnggo-for-gold.pngprovincie-limburg.pnggemeente_brunssum.jpgLogoHendrik.pngmovare.pngtopsport-limburg.pngenline-internet-solutions.pngiruntobefit.pnga3logotekst.pngrabobank.pnglogo-mgl-1.pngwatersley1.pngemma-safety-footwear.pngiba.pngloperscompany.pnggo-for-gold.pngprovincie-limburg.pnggemeente_brunssum.jpgLogoHendrik.pngmovare.png

Contact opnemen

Stichting Parelloop
E-mail: info@parelloop.nl

 Algemene Voorwaarden

#Parelloop Tweets

No tweets found.

Social Media

Facebook    Twitter

Aanmelden nieuwsbrief