DEELNEMEN

ALGEMENE
VOORWAARDEN

STICHTING PARELLOOP BRUNSSUM
secretariaat: Hommerterweg 59, 6431 ER Hoensbroek
secretariaat@parelloop.nl / www.parelloop.nl / 06-18172138
BTW NR: NL806512982B01 – KvK NR: 14057462

ALGEMENE VOORWAARDEN PARELLOOP BRUNSSUM

 • Deelname aan de Parelloop Brunssum gebeurt op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid van de deelnemer. De organisatie is niet aansprakelijk.
 • Deelnemer gaat akkoord met het mogelijke gebruik van zijn/haar beeltenis in druk, op foto, film, video en dergelijke voor promotionele doeleinden van de Parelloop Brunssum zonder daarvoor een vergoeding te kunnen claimen.
 • Deelnemer gaat akkoord met publicatie van de gerealiseerde bruto en netto tijd. Over de uitslagen kan tot uiterlijk een week na de wedstrijd worden gecorrespondeerd.
 • De organisatie van de Parelloop Brunssum kan, indien het evenement door overmacht niet plaats kan vinden, op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Vorderingen tot terugbetaling van inschrijfgelden of overige kosten zullen niet door de organisatie van de Parelloop Brunssum worden geaccepteerd. De deelnemer behoudt wel recht op eventueel bestelde running-shirts. Deze zullen per post worden toegezonden, daarvoor worden € 3,00 portokosten in rekening gebracht.
 • Bij afgelasting van de Parelloop Brunssum door overmacht zal in beginsel geen nieuwe datum worden vastgesteld; de eerstvolgende editie vindt dan een jaar later plaats.
 • Het inschrijfgeld zowel voor individuele deelnemers als voor businessteams dient uiterlijk één week voor de wedstrijd in het bezit van de Parelloop Brunssum te zijn. De betaling bij individuele deelname gaat via IDEAL. Aan de deelnemende teams van bedrijven/instellingen aan de Business Run wordt een factuur toegestuurd.
 • Doorverkoop of overdracht van startbewijzen is niet toegestaan.
 • Bij individuele inschrijving kan alleen bij schriftelijke annulering vóór 17 februari 2017 volledige restitutie van inschrijfgeld en eventuele bestelde running shirt(s) plaatsvinden. Bij betaling wordt € 2.50 administratiekosten in rekening gebracht. Bij annuleren na 17 februari vindt er geen restitutie plaats.
 • Bij inschrijvingen Business Run kan alleen bij schriftelijke annulering van ingeschreven teams vóór 17 februari 2017 volledige restitutie zonder inhouding van kosten van betaalde inschrijfgelden plaatsvinden. Bij schriftelijke annulering van ingeschreven teams vanaf 17 februari 2017 zal 50% van het inschrijfgeld verschuldigd zijn.
 • Deelnemer gaat akkoord met het dragen van Parelloop startnummer op de wedstrijddag. Dit startnummer dient goed leesbaar (inclusief sponsornamen) op de borst zichtbaar te zijn.
 • Deelnemer die niet in staat is om het bestelde running shirt af te halen, kan het shirt tegen betaling van € 3,00 portokosten toegestuurd krijgen. Deelnemer dient dit kenbaar te maken via inschrijven@parelloop.nl.
 • Door in te schrijven voor de Parelloop Brunssum gaat deelnemer akkoord met deze algemene voorwaarden.

Brunssum, 1 november 2016