DEELNEMEN

TALENT RUN

Lees hieronder de praktische informatie om meer te weten te komen over de Parelloop Talent Run. Heb je nog vragen? Mail gerust naar Topatleten@parelloop.nl.
Wij helpen je graag!

De Talent Run is voor de toppers tussen 14 en 22 jaar, die het lukt om 5 km (gecertificeerd) binnen de limiettijden te rennen. Om in aanmerking te komen voor een uitnodiging voor de  Talent Run gelden de volgende limiettijden: sub 22.00 min (V) en sub 18.30 min (M).

De start van de Talent Run is om 10.25 uur.

Naast de individuele inschrijving, kunnen er ook teams van maximaal 5 personen ingeschreven worden. Het klassement is voor mixed teams, bestaande uit 3 heren en 2 dames. Alle deelnemers moeten voldoen aan de eisen voor deelname, maar hoeven niet van dezelfde vereniging lid te zijn.
Let op! Teams dienen uiterlijk twee dagen vóór de wedstrijd te zijn aangemeld!

Voor de teams worden aparte prijzen beschikbaar gesteld. Het teamklassement wordt bepaald aan de hand van de bruto eindtijd van de  twee snelste heren en de snelste dame van het team, daarnaast levert elk gefinisht teamlid een extra punt op. Bij gelijke puntentelling, is de tijd van de drie tijdsnelsten bepalend. Bepaling en uitkering van de teamprijzen gebeurt enkele weken na de wedstrijddag.

Prijzen voor de top 3 van het teamklassement:
plaats 1:             € 200,-
plaats 2:             € 150,-
plaats 3:             € 100,-

Talenten ontvangen gratis:

  • Een startnummer (incl. My Labs Bibtag voor tijdregistratie) en vier spelden
  • Een functioneel Parelloop Shirt (geef vooraf de gewenste maat door)
  • Een tegemoetkoming in de reiskosten ad €25 (mits woonachtig buiten Limburg, op aanvraag)

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voor wie is de Talent Run?

De Talent Run is voor de toppers tussen 14 en 22 jaar, die het lukt om 5 km binnen de limiettijden te rennen. Om in aanmerking te komen voor een uitnodiging voor de Talent Run gelden de volgende limiettijden: sub 22.00 min (V) en sub 18.30 min (M).

Wat is de afstand?

De afstand bedraagt 5 km.

Hoe ziet het parcours eruit?

De Talent Run wordt gelopen over het 5 km gecertificeerd parcours van de Parelloop. Het parcours gaat over de verharde weg en is licht geaccidenteerd.

Hoe kom ik in aanmerking voor de Talent Run?

Alleen geïnviteerde atleten kunnen deelnemen aan deze run. Onderbouwde verzoeken voor een invitatie voor de Talent Run moeten vóór 27 maart 2024 ingediend worden via topatleten@parelloop.nl.

Welke kosten zijn verbonden aan de run?

Talenten ontvangen gratis:

  • Een startnummer (incl. My Labs Bibtag voor tijdregistratie) en vier spelden
  • Een functioneel Parelloop Shirt (geef vooraf de gewenste maat door)
  • Een tegemoetkoming in de reiskosten ad €25 (mits woonachtig buiten Limburg, op aanvraag)

Daarnaast is er voor €35 een weekend arrangement beschikbaar.

Wanneer vindt de prijsuitreiking plaats?

De prijsuitreiking vindt plaats op de wedstrijddag omstreeks 11.45 u. op het finishplein.

Kan ik een team inschrijven?

Naast de individuele inschrijving, kunnen er ook teams van maximaal 5 personen ingeschreven worden. Alle deelnemers moeten voldoen aan de eisen voor deelname, maar hoeven niet van dezelfde vereniging lid te zijn.

Let op! Teams dienen uiterlijk twee dagen vóór de wedstrijd te zijn aangemeld!

Hoe werk het klassement voor teams?

Voor de teams worden aparte prijzen beschikbaar gesteld. Het teamklassement wordt bepaald aan de hand van de bruto eindtijd van de drie tijdsnelsten van het team, daarnaast levert elk gefinisht teamlid een extra punt op. Bij gelijke puntentelling, is de tijd van de drie tijdsnelsten bepalend. Bepaling en uitkering van de teamprijzen gebeurt enkele weken na de wedstrijddag.