DEELNEMEN

RUNNING PROJECT JEUGD

Het Parelloop Running Project Jeugd is er voor iedereen die op een gezellige en sportieve manier wil werken aan een goede conditie. Met dit programma train je samen met een groep én werk je aan je hardloopvaardigheden. Uiteindelijk ben je aan het einde van het programma in staat 5 km hardlopend af te leggen, dus misschien loop je dit jaar nog wel de Parelloop uit. Win-win! Dus kom, doe ook mee!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voor wie is het Parelloop Running Project Jeugd geschikt?

Dit hardloopprogramma is voor iedereen geschikt: zowel beginners als gevorderden.

Wat kost het Parelloop Running Project Jeugd?

Deelname aan dit programma is gratis voor jeugd tot en met 16 jaar. Dit, omdat we een sportief leven onder jongeren graag stimuleren. Daarnaast ontvang je 15% korting op alle aankopen bij LopersCompany Harry Driessen: Dé hardloopspeciaalzaak in Heerlen.

Wat zijn de afstanden?

De afstanden zijn afhankelijk van jouw persoonlijke hardloopschema en worden langzaam opgebouwd.

Hoe werkt het Parelloop Running Project?

Er vindt eerst een informatiebijeenkomst en medische risicoanalyse plaats. Die risicoanalyse bepaalt hoe jouw persoonlijke hardloopschema uit zal zien. Zodra dit schema gemaakt is, start de uitvoering van het hardloopprogramma en werken we toe naar een betere gezondheid.

Hoe lang duurt het programma?

Het programma duurt 20 weken lang. Tijdens de wekelijkse training wordt gewerkt aan je conditie, houding, techniek en versterking van je core.

Wanneer vinden de trainingen plaats?

Trainingen vinden plaats op zaterdag van 09:00 tot 10:00 in het Emmapark in Brunssum en/of op woensdag van 18:30 tot 19:30 in het Adelantepark in Hoensbroek.

Is er begeleiding?

Je ontvangt altijd persoonlijke begeleiding en adviezen door een enthousiast en deskundig team van trainers, waarvan enkele ook fysiotherapeut.

Waar kan ik mij inschrijven?

Inschrijven kan via het contactformulier of neem contact op met prp@parelloop.nl voor meer informatie.