DEELNEMEN

SCHUTTERSPARKLOOP

Elk jaar worden er in de aanloop naar de Parelloop een drietal voorbereidingswedstrijden georganiseerd. De Schuttersparkloop is daar één van. Deze wedstrijd vindt plaats in het mooie Schutterspark van Brunssum. Het heeft het karakter van een trimloop en wordt ingezet als voorbereiding op de Parelloop. Ben je niet van plan mee te doen met de Parelloop? Geen probleem! De Schuttersparkloop is voor iedereen. Dus kom, doe ook mee!

Het programma:

 

09:30500 meterBasisscholieren groep 1-4
09:401 kmBasisscholieren groep 5-8
09:553 kmRecreanten en starters
10:306 kmRecreanten en wedstrijdlopers ouder dan 16 jaar

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voor wie is de Schuttersparkloop geschikt?

De wedstrijd is voor iedereen geschikt: Voor de beginnende hardlopers, de recreant die wil genieten van de mooie natuur, en de wedstrijdloper die zijn of haar vorm wil testen. Iedereen is van harte welkom! N.B.: Er staan ook scholierenlopen op het programma.

Wanneer vindt de Schuttersparkloop plaats?

Deze loop vond plaats op zaterdag 11 januari 2020. De datum voor 2021 moet nog bekend worden.

Waar kan ik mij inschrijven?

Voorinschrijven kan tot één dag voor de wedstrijd door het inschrijfformulier in te vullen. Inschrijving op de wedstrijddag is mogelijk tot een half uur voor het betreffende programmaonderdeel.

Wat kost de inschrijving?

Deelname is gratis voor kinderen t/m 16 jaar en voor leden ParelloopRunners; voor overige deelnemers bedragen de inschrijfkosten €3.

Waar kan ik parkeren?

Parkeerplaats bij ingang Schutterspark.

Waar zijn de faciliteiten te vinden?

  • Bij de finish is water, sportdrank of thee beschikbaar.
  • Er zijn douche- en kleedgelegenheden beschikbaar bij het Pompgebouw.
  • Het wedstrijdsecretariaat van de Schuttersparkloop is gesitueerd in het Pompgebouw nabij de vijver.

Waar wordt de uitslag gepubliceerd?

De uitslagen worden gepubliceerd op de website van de Parelloop.

Krijg ik een herinnering, prijs of medaille?

  • Bij de afzonderlijke parklopen worden geen prijzen beschikbaar gesteld. Kinderen die deelnemen aan alle drie de wedstrijden ontvangen na de derde parkloop een herinneringsmedaille.
  • De top 3 van het klassement worden op basis van een puntentelling (na afloop van de laatste wedstrijd) gehuldigd met een prijs. Dat geldt ook voor de top 3 in het jeugdklassement.
  • Deelnemers die in dezelfde categorie aan alle drie de parklopen meedoen, worden opgenomen in het EMMA Safety Footwear Parklopen klassement.