Wat moet je weten voor de komende Parelloop?

Laatste nieuws van het bestuur van de Parelloop, het antwoord op veel gestelde vragen.

Gaat de Parelloop zondag wel door?
Zoals het er nu uitziet gaat de Parelloop gewoon door! Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan kan dit inderdaad afgelasting tot gevolg hebben, maar daar ziet het nu gelukkig niet naar uit. Volg onze website, voor het laatste nieuws.

Wanneer sluit de voorinschrijving?
De gereduceerde voorinschrijving is verlengd tot vrijdag 13 maart 11.00 uur in de ochtend. Hiermee hopen wij te bereiken dat het minder druk zal zijn bij de na-inschrijving.

Wanneer en waar kan ik na-inschrijven?
Dit is mogelijk in de Brikke Oave, Lindeplein 7, op zaterdag 14 maart a.s. van 15.30 tot 18.00 uur en zondag 15 maart tot een half uur voor het betreffende wedstrijdonderdeel.

Wanneer kan ik mijn startnummer en mijn running-singlet ophalen?
Hiervoor gelden dezelfde tijden als voor de na-inschrijving.

Worden er nog speciale maatregelen getroffen in verband met corona?
De beste maatregelen kun je zelf treffen.

Allereerst vragen wij iedereen die zich niet lekker voelt of zelfs iets verhoging heeft om vooral niet te komen.
Als je komt, zul je ook veel vrienden en bekenden tegenkomen, begroet elkaar vooral wel maar doe dat dit keer zonder handen schudden en zoenen.
Hoesten en niezen in je elleboog niet in je handen; snuiten en snotteren in papieren zakdoeken en deze meteen zelf weggooien.
En tot slot handen wassen, handen wassen en nog eens handen wassen.

Wat is verder nog goed om te weten?
De start van de kidsrun en de studentenrun is verplaatst. Die ligt nu bij het naar buiten gaan bij de Brikke Oave ca. 100 meter naar rechts in de Rumpenerstraat. Wel zo handig voor de ouders die de kinderen naar de start brengen; zij staan dan ook meteen goed om de kinderen weer te zien finishen.

De running-singlets voor volwassenen en shirtjes voor de kinderen kunnen worden nabesteld, ga daarvoor naar de website en klik op de betreffende button.

De bloemenstand voor het goede doel zal niet aanwezig zijn; men vond het toch in het kader van corona-besmettiong, o.a. vanwege de contant geld handelingen, te risicovol.

Wij wensen alle deelnemers en bezoekers een gezellige en spannende dag. De weersverwachting is heel gunstig: droog en wel 15 graden. Is de Parelloop dan toch weer – als vanouds – het begin van de lente?