DEELNEMEN

PARELLOOP
TOP RUN

Voor alle hardlooptoppers op nationaal en internationaal niveau is de Parelloop Top Run in het leven geroepen. Deze run staat bekend als een hele snelle wedstrijd, waarin zelfs wereldrecords op de 10 km zijn gevestigd! Dus kom, doe ook mee en zet ook een wereldrecord neer!

Het programma:

12.00 uur      10 km TOP Run

Let op! Deelname aan deze run is enkel mogelijk op basis van een invitatie van de organisatie. Er gelden eisen voor limiettijden om hiermee in aanmerking te komen. Bekijk hier het schema van limieten en prijzen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer is de Parelloop Top Run?

De loop vindt plaats op 15 maart 2020.

Voor wie is de Parelloop Top Run?

Deelname aan deze run is enkel mogelijk op basis van een invitatie van de organisatie. Er gelden eisen voor limiettijden om hiermee in aanmerking te komen. Bekijk hier het schema van limieten en prijzen.

Wat kost de inschrijving?

De inschrijfkosten zijn variabel. Bekijk hier het schema van limieten en prijzen.

Hoe annuleer ik mijn deelname?

Een deelname annuleren kan per mail naar inschrijvingen@parelloop.nl. Als je uiterlijk op 1 maart 2020 je inschrijving intrekt, dan beschouwen wij deze als niet gedaan en vindt restitutie van het inschrijfgeld plaats; wel wordt er € 1,50 voor administratiekosten in rekening gebracht.

Waar kan ik parkeren?

Parkeren is mogelijk in de omliggende wijken, op de Oude Markt, het Koutenveld, het parkeerterrein aan het Alsdorfplein en bij de Lidl ingang Joseph Haydnstraat.

Let op! Het parcours van de Parelloop loopt voor een groot deel door het centrum van Brunssum en zal worden afgezet met hekken en lint. Houd daarom rekening met extra vertraging in verband met omleidingen.

Waar zijn de faciliteiten te vinden?

  • Het wedstrijdsecretariaat is gevestigd in De Brikke Oave. Let op, deze locatie is niet bereikbaar met de auto.
  • De kleed- en douchegelegenheden zijn aanwezig in zwembad De Bronspot van 10.30 tot 15.00 uur;

Waar kan ik terecht voor meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met topatleten@parelloop.nl. Wij helpen je graag!